23 Ocak 2013 Çarşamba

21-22.01.2013

2 gün boyunca beynim sikilene kadar ders çalıştım.Huzursuzum.Vermem gereken ve almam gereken kararlar var.Bunları da yaptım.Sonuçlarından korkuyorum.Ananemle garip bi ritüelimiz var ve o da bunun farkında ama bunun üzerine daha önce hiç konuşmadık.Asansörde en çok siyah noktalarımı sıkmayı seviyorum.Artık hayatımda yeni insanlar istiyorum.Aşık olmak istiyorum.Yıllardır yazamadığım kitabı yazmak istiyorum.Deli gibi illüstrasyon yapmak istiyorum.
 Yoruldum.Herkese ve her şeye yetişmeye çalışmaktan ve 80 kusur yaşındaki ananeme bile öğüt vermekten.Çevremde ilişkisi olan arkadaşlarım var ve hepsi bu durumdan sıkılmış görünüyor çünkü nasıl davranmaları gerektiklerini bilmiyor ya da kabul etmiyorlar.Ağlayan insanlar canımı sıkıyor.Hasta bakmayı çok seviyorum.Bir yere ait olmam gerek.İstanbulda yaşayabilmem için özel bir üniversiteye girip burs kazanmam gerek.YGSye çok çalışmam gerek.Cuma günü çok eğlenmem ve sarhoş olup ağlamamam gerek.Burağı çok özledim ama hala onun için vakit ayırmıyorum.Hayvan gibi bir arkadaşım.

7 yorum:

  1. hah, ben de kitap yazmak istiyorum. birara yaparım belki. becerebilirsem. gerçi daha ne yazdığımı bile bilmiyorsun hehe.

    zor değil. korkma. ilk başlarda hiç beceremeyecekmişsin gibi gelecek ama sonra oturacak. oturuyor. benim sözüm güven vermeyecektir ama öyle olacak.

    sonra aşık olacak mısın? bilmiyorum. ben de hep olacağımı düşünüyorum. olurum diyorum hep. böyle inanıyorum çünkü iyi aşık oluyorum ben. iyi şeyler yapan adamların(kadınların) iyi yaptığı şeylere devam etmesi gerekiyor.

    bir de o düzgün giden şeylerden şikayet eden arkadaşlara söyleyecek çok şeyim var. ben böyleyken, onlar mutluysa bildikleri bir şeyler vardır herhalde. sevmiyorum ağlayan insanları.

    mavi kötü fikir bence. boyatma saçını. ama istiyorsan da boyat aman ne bileyim.

    kararlarını merak etmekle birlikte, yazdığın zaman öğreniriz herhalde diyorum. merak etmiş oluyorum herhalde.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili adsız yazar muhtemelen 2000'li yılların başındaki interneti yeni keşfetmiş insanlardaki (anlatım bozukluğu yaptım) heyecanla senin kim olduğunu merak ediyorum ki muhtemelen de merak edilmek hoşuna gidiyor.
    Kitabının konusunu merak ettim ayrıca.Hayatlarımızın benzeyen kısımlarını da.
    Ve maviye boyatıcam yoksa bunu 40 yaşında yaparım ki toplum kaldırmaz.
    Kararlarımı belki bir süre sonra açıklarım..Sende biraz merak etmiş ol.

    YanıtlaSil
  3. hayatım boyunca en nefret ettiğim şey merak edilmek olmuştur. hep net bir adam oldum da olaylar öyle gelişti. bir suçum yok yani.
    bunlar konuşulacak.
    maviye illa ki boyatacaksan eğer tamamdır bu yaş tam sırası. kırk falan yapma gözünü seveyim.
    2000li yılların başındaki heyecanla kararlarını beklediğimi daha önce de iletmiştim. az çok tahmin etmekle birlikte, merak güzel şeydir. kendimin merak edilmesini sevmem ama merak etmek güzel :)

    YanıtlaSil
  4. Yarın ki yazıda açıklarım diyeceğim ama bilgisayarım yarın bende olmayacak.Cuma akşamı kararlarımı açıklarım sende kimliğini?
    Bence güzel anlaşma.

    YanıtlaSil
  5. hahahahahah yahu çok önemli bir şeymiş gibi bu salak anonimliği devam ettirdiğim için kendime gülüyorum. cuma akşamı bir plan olma olasılığı var, sorun çıkarsa yine buraya yazarım. yoksa anlaşmayı kabul ediyorum!

    YanıtlaSil
  6. Tamamdır cuma gece yarısı girebilirim anca zaten anlaştık o zaman.

    YanıtlaSil
  7. o gece ya evde hiç olmayacağım ya da saat hiç önemli değil. tamamdır, anlaştık.

    YanıtlaSil

Iron and Wine dinleyin bence