21 Ocak 2013 Pazartesi

20.01.2013

Hayatımı herkese ensest ilişki diye özetliyorum.Annem,babam falan taciz etmiyor.Sadece benim hayatımdaki kişiler birbiriyle o kadar alakalı ki anca ensest deyince tanımlanıyor.Düşünüyorum çoğu zamanda ben mi abartıyorum acaba yaşadıklarımı diye.Abartıyor olsaydım biri dur artık lan derdi herhalde.Benim hayatım gerçekten karışık.
 Eski sevgilimle buluşurken diğer eski sevgilimi bir kızla görüp selamlaşıp hal hatır soracak kadar karışık.Ki gördüğüm eski sevgilinin allah belasını versin.Ne olduysa ben nasıl temiz aile kızlığından çıkıp ortalık karıştıran teyze olduysam hep onun yüzünden.Üstüne yetmezmiş gibi bir de rüyalarımın içinde pis pis gülüyo ibne.
 Buna artı olarak aile hayatımda müthiş yani.Yılbaşında eve sarhoş geldim diye benimle konuşmayan bir annem var.21 gün olmuş deve kini tutuyor mübarek.Babam tam bir tatlı deli.Salak salak espriler yapıp hepimizi güldürüp beş dakika sonrada bizi öldürecek kadar sinirlenen bi adam.Ki aile hayatımda hoş sayılmaz.Annem sevgisini gösteremeyen bir lanet ve babamda sorumluluklarından kaçan bir şahıs.
 Bunlardan bahsetmeyecektim tabi ki.Deniz bugün günlerdir beklediğim şeyi sordu.Tekrar sevgili olup olmamayı düşünüp düşünmediğimi sordu işte.Ne diyeceğimi bilemedim.İstemiyor değilim.Ama biz sevgili olarak yapamıyoruz.Ama hayatımda eğer gerçekten de bir ruh eşim varsa o da.Ama işte..Ne bileyim.Kafam çok karışık tabi.
 Bugün sabah kalktığımda annem kusuyordu.Çünkü annem sabahaa karşı 4te çamaşır yıkayan bir deli.Üşütmüş.Uykumun içinde öğürme sesleri duyunca kalktım baktım.5 dakika kadar onu izleyip tekrar uyumuşum.Kalktığımda mercimek köftesi yapıp kursa gittim.Dinozor çizip geri geldim.Çıkışında bir yerde oturduk Cansu falan.Berk benim bu kadar çok küfretmemi yadırgıyormuş.Bence Berk benim kız olduğuma da inanmıyor ama ben buyum yani.
 Şu an aklımdan geçen tek şey playlistimde Devics'ten sonra gelen Zeki Müren.Zeki Müren çok severim.

5 yorum:

  1. bu yazılardır okuduğum deniz eski sevgilin miydi? üüühhh. ben unisex olan bu ismin kız olma olasılığını sevmiştim.

    neden bitti ve neden konuşuyorsun? eski sevgiliyle konuşmak, net olarak acizlik belirtisidir. kendini bu kadar güçsüz hissetmene gerek yok. geçmişe sırtını net olarak dönemeyip açılı bir şekilde önüne bakarsan aslında önüne bakmıyorsundur.

    biten şeyler de kötü şeylerdir. biten şeylerden uzaklaş. bitebilen şeyler de öyle.

    kimin ailesi düzgün ki? amerika'da yaşamıyoruz. iki sene sonra küfür etmeyeceğin yolundaki iddiamı da arttırıyorum. pişman da olacaksın. neyse boşver, her zaman ne istiyorsan onu yap. eski sevgililerinle konuşma. hepsi bir arada olsa dahi.

    YanıtlaSil
  2. Deniz eski sevgilim evet.Ayrılığımız çok saçma,ilişkimiz çok saçma olmuştu zaten.Ama dünya üzerinde en kendimi bulduğum insan o sanırım.Çözülmeyen bir sürü sırla dolu.Belki de bu yüzden onu hayatımdan çıkarmak istemiyorum.Yanında susmak bile zevkli geliyor.
    Benim hayattaki en büyük hatam eski sevgililerime iyi yaklaşımlarda bulunmam oldu.Bunu onlar büyük bir erdem olarak görseler de benim için pek hoş sonuçları olmadı galiba.Ama bu işe yakın zamanda el atıcam.
    Ailem tam bir zırdeli.Etrafımda o kadar çok aile var ve benim ailem uzaydan gelmiş olmalı.Küfür etmek benim için en azından şu ara sorun teşkil etmiyor belki 2 yıl sonra daha başka bir kişi olduğumda etmem.Ama şu ana kadar ne istiyorsam onu yaptım.
    Teşekkürler adsız şahıs.Artık gerçek kimliğinle geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. ben sıradan bir bloggerım. kendimi saklama olayını da hiçbir zaman yapmadım ama hiçbir zaman da rahat olamadım. belki bir gün anlatırım, dur bakalım. beni tanımıyorsun, tanıman da bir şey kazandırır mı bilmiyorum.

    buraya yazmak şu an için zevkli. hayatını bir yerlerden tanıyorum ama onu da bilmiyorum.

    eski sevgililer konusunda, hiçbir zaman için iyi sonuç vermez. geçmişte bırakamadığın sürece hiçbir zaman da geçmez. dünya üzerinde en kendini bulduğun insanla mutlu olacaksın ya da ilişki yaşayacaksın diye bir şart yok. ben hayatımda bana en çok benzeyen kadın beni severken onu sevemedim mesela. bunları ayarlayamıyoruz, biliyorsun.

    kimseden nefret et demeyeceğim ama eski olan şeyleri eskide bırak. bu tavsiye verir halim karakterimde var, sana özel bir şey değil. yanlış anlamanı istemem. küfür konusunu da bu bağlamda açıklamış olayım. küstah gözükmek istemem.

    aileler hiçbir zaman seçemediğimiz, açıklanamayan, garip varlıklar. ortalama ilişkileri sürdürmeye çalışıyoruz.

    yıllardır yazıyorum, insanlara yorum yazmayı da sevmiyorum. herkes kendi yazısı okunsun ister, ben de onu istediğimden yalandan yorumlar yaparım mesela. ama burada böyle iyi. insanların hayatlarını merak etmem. günlük yazan kızları da sevmem ama garip bir tanınmışlık var.

    rica ederim, bir şey yapmadım ki.

    YanıtlaSil
  4. Beni diğer kızlar kategorisine sokma lütfen bu alınacağım bir şey olur.Buradaki çoğu yazar hayal dünyasında yaşıyor ve hayat onlar için gökyüzünden pembe tozlar yağdırıyor.2 gün yoktum ve almam gereken bir sürü karar aldım.Sanırım bunlar seni bile memnun edecek kararlar.
    Bende insanlara yorum yazmayı sevmem ki bu yüzden yazmıyorum da.Ukala bir düşünceden ötürü değil.Bir yabancı olarak hayatlarına dalmak istemiyorum.
    Garip tanınmış... Vay canına başka bir yerlerde benim hayatımı süren bir kişi daha mı var acaba?

    YanıtlaSil
  5. seni diğer kızlar kategorisine soksaysım gelip buraya da yorum yapmazdım. orasını geç. buradaki çoğu yazar güçlü gözükmeye çalışan aciz insanlar. olumsuzluk da çok iyi değildir ama insan mutluluğunu anlatmayı çok istemez. garip di mi?

    insanların hayatları benim de ilgimi çekmiyor aynen. benimki de çekmiyordur herhalde. sana göre daha iyi durumdayım ama birkaç yorum alabiliyorum. o da yıllar sonra.

    hayatını tam olarak bilmiyorum ama sıkıntılarımız yakın gibi. yakın geliyor. belki de aynıdır, bilmiyorum. en azından öss'ye hazırlanırken tam olarak bu kafadaydım onu biliyorum.

    YanıtlaSil

Iron and Wine dinleyin bence